Catna & Wimma

Catna & Wimma

torstai 6. elokuuta 2015

Sirutus, autoilua, moottorisahaa, rekkaa....

Eilen oli jännä päivä. Wimma ja muu pesue sai sirut niskaan ja tänään näkyi jo Koiranetissä pentue virallisesti :)

Tänään käytiin tutustumassa autoiluun. Otin Catnan mukaan ja muu pesue jäi nukkumaan (siis toivottavasti) takkahuoneeseen. Catna ensin Volvon perälle häkkiin ja Wimma perään. Eipä se ollut moksiskaan, vähän kaltereiden välistä piti tassulla tökkiä. Kontti kiinni ja auto käyntiin. Ei ääntä. Pakki päälle ja pihasta tielle. Ei ääntä. Kuoppaista hiekkatietä kolmeakymppiä. Vähän uikutusta. Pikitielle. Ääni hiljeni. Mamman kans on mukava matkustaa :)

Ajettiin ehkä 1,5km matka anoppilaan. Catna autosta ja Wimma syliin. Vähän nyt jänskätti tämä avara ja outo maisema. Nähtiin anoppi, appi ja Ida sekä Idan pieni pojankoloppi Leevi (9kk). Siellä oltiin kaatamassa koivuvanhusta talon nurkalta ja appi hurahutti moottorisahan käyntiin. Wimma mulla sylissä ja vähän taas piti jänskättää, mutta kun näki mistä ääni tuli eikä hätää ollu. Rauhottu syliin. Ja Wimmaahan paijattiin niin mahottomasti :D

Päästin pennun maahan ja siellä se mennä viipotti emän perässä ja tutkiskeli maailmaa. Käytiin sisällä kaffilla ja yhtäkkiä ihmettelin että missä Wimma on. Siellä se oli löytäny hyvän nukkumapaikan Leevin kopan alta :)

Kohta lähettiin takas kotiin. Koirat autoon ja Wimma meni hienosti takas häkkiin puolittain unessa :) Kotona se varmasti leskotteli sisaruksilleen mitä on nähny ja kokenu ;)

Huomenna on sitten jonku toisen pennun vuoro ja kaikki pääsee autoileen ja tutkimaan isoa ihmeellistä maailmaa ennen luovutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti