Catna & Wimma

Catna & Wimma

perjantai 28. elokuuta 2015

Eka viikko mamman kans kahdestaan

Viime torstaina lähti siis Onni oman perheensä luo Veteliin ja Wimma jäi näin kahdestaan Pikkumaman kans kotiin kasvamaan. Samalla muutettiin koirien kans omaan mökkiin, jossa iso piha ja pellot vieressä. Hyvin on koirat kotiutuneet uuteen kotiin. Oman paikkansa löysivät kodinhoitohuoneesta, josta oma sisäänkäynti terassin kautta. Asensin lemmikkiportin kodinhoitohuoneen ovelle, josta kuljetaan olohuoneeseen.

Perjantaina pakattiin autoon tavarat, koirat takaboksiin ja suunnattiin Sotkamon kautta Kuusamoon mökkeilemään viikonlopuksi. Vähän muuta ajateltavaa ja viimeinen viikonloppu ennen mun opiskelujen jatkumista. Tiukka syksy tiedossa, joten aivot narikkaan muutamaksi päiväksi tekee ihan hyvää :)

Poikettiin tosiaan Sotkamossa hakemassa hyvä ystäväni Heidi kyytiin ja jatkettiin Kuusamoon. Matka meni tosi hienosti eikä koirat ollu moksiskaan matkustamisesta, vaikka Wimma on ollut autossa vain lyhyitä maksimissaan 20km pätkiä. Mutta mikäs siinä on mammansa kanssa matkustaa. Tuki ja turva lähellä <3

Matka Kuusamoon kesti yhteensä pysähdyksineen noin 8 tuntia ja väsyneitä koirat kyllä olivat mökille päästyämme. Iltasapuskat nassuun ja pienet iltavillit mökin pihalla ja nukkumaan. Nukuin koirien kans mökin alakerrassa makuuhuoneessa.

Lauantaina oli tiedossa Pieni Karhunkierros ja luvassa pienen natiaisen kantamista se 5tuntia :D Pieniä pätkiä Wimma vipelsi itekkin helpoimpia kohtia polusta reippaasti, välillä otti tirsat kantoliinassa tai pitemmillä tauoilla repun vieressä. Eväitä syötiin ahkerasti matkan aikana ja niin vain kummasti kierrettiin 5,5 tunnissa lenkki. Vaelluksen jälkeen haettiin Kuusamosta pitsat ja suunnattiin takas mökille. Lämmitettiin sauna ja vaan rentouduttiin :)


Lähtökuopissa

Pieni Wimpula reippaana pitkospuilla

mun matkaseurue <3


Heidi ja koirat tauolla

Wimmalla ärripurri :D

Vauhdinpitäjät reippaina riippusillalla

Porojakin näkyi reitin varrella

Wimma nukkuu kantoliinassaErittäin utelias poro kävi moikkaamassa ja Catna oli ihmeissään :)
Sunnuntaina käytiin Rukalla vähän kiertelemässä pururataa pitkin muutama hassu kilometri. Vain, että jalat vertyis :) Rukan Kuksassa syömässä poronkäristykset ja kahvilla.

Maanantaina siivottiin aamusesta mökki ja lähdettiin ajelemaan kotiin Sotkamon kautta. Nyt voi todeta ainaki sen, että onneks Wimma osaa matkustaa autossa ja on se erireipas tyllerö <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti