Catna & Wimma

Catna & Wimma

sunnuntai 2. elokuuta 2015

pantaa ja ulkoilua

Tänään Wimma sai testata ekan kerran oikeaa pantaa :) Violetti kapea pentupanta kaulaan ja etupihalle mamman kans tutustuun ulkomaailmaan. Wimma ei ollut milläskään uudesta paikasta. Vähän tassuissa tuntui oudolta hiekka, mutta nurmikolla kirmattiin rohkeasti mammastakin kaukana, mutta seurasi kuitenkin mun jalkoja :)

Käytiin myös moikkaamassa takapihalla Ronia, joka olis tahtonu leikkiä melko vauhdikkaasti Wimmulaisen kans matalasti muristen ja öristen. Sekään ei Wimmaa pelottanu vaan kiusas jätti-Ronttia leikkiin ja häntä heilui niin vimmatusti. Välillä Wimma heitti selälleen ja Roni tökki Wimmaa kirsullaan :) ja kun Roni heitti selälleen ampas Wimma viivana sen kimppuun taas saparo heiluen <3

Toivotaan, että tulee vähän poutasempaa säätä niin päästäs kaikkien pentujen kans ulkoileen yksistään ja tutustumaan isoon maailmaan, autoon ja muihin ihmisiin :)

Harmitti kun jäi kamera sisälle, olis saanu melko hyviä otoksia Wimmasta haistelemassa kukkia, hyökkimällä nurmikolla ja leikkimässä Ronin kans..

Panta kutitti hieman kaulaa ja haittas välillä tutkimusmatkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti