Catna & Wimma

Catna & Wimma

maanantai 18. toukokuuta 2015

Masussa on elämää

Tänään saatiin melko pikaseen aika tiineysultraan Nivalan Eläinklinikka Niveleen. Soitin aamulla aikaa, josko tällä viikolla jossain välissä ehtis ja sain heti parin tunnin päähän ajan. Tänään on mun laskujen mukaan 26.tiineysvrk ja palleroitten pitäis masussa jo näkyä.

Masu ajeltiin paljaaksi ja sitten geelit anturiin ja anturi vattanahkohin...ai että se tuntu Catnasta alkuun kylmältä :) Hyvin tyllerö anto eläinlääkäri-Samin tarkastella.

Minä laskin kuvasta äkkiseltään 5 näin amatööripohjalta ja Sami pisti vielä 1-3 siihen päälle. Varmuudella näki 6, ehkä 7 ja jopa enemmänki. Vielä tässä vaiheessa ei ihan tarkasti määrää voida sanoa. Ehkä käydään vielä röntgenissä, jos tuntuu että on tarvetta...emännän mielenrauhan vuoksi ehkä jopa suotavaa :D

Tässäpä vielä todistusaineistoa


Nyt saakin rueta keksimään ja ideoimaan pesueelle nimiä. Pentulaatikon teko voi alkaa..Catna saapi EUR-lavasta ja lavasuojuksista värkätyn pentulaatikon takkahuoneeseen, jossa on laatikon vieressä patteri ja käynti ulos. 

Nyt ulkoillaan ja liikutaan vielä normaalisti. Ollaan ilmottauduttu metsäjäljkikurssille 30.-31.5, mutta täytyy kattoa jos liikut alkaa oleen jo vaikeita. 

Tänään ultran jälkeen tehtiin vielä talon viereiseen metsään vähän jäljentynkää muutamalla kulmalla ja hyvin Catna nuuskutteli pitkän tauon jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti