Catna & Wimma

Catna & Wimma

lauantai 25. huhtikuuta 2015

Pullat uuniin ja herran haltuun :D

Viime kirjoituskerrasta on vierähtäny tovi ja juoksunkin Catna alotti 11.4. Tilannetta seurattiin Ronin (7-vuotiaan aleikattu uros, jolla yhdet pennut) avulla. Käytettiin koko karvainen konkkaronkka eläinlääkärissä torstaina 16.4 ja Catnasta otettiin progetestit vaikkakin tiesin, ettei niissä vielä mitään näy. Lukema olikin vain 0,4 eikä aihetta hermostumiseen (siis emännällä) ollut. Kissoilla molemmilla otettiin verikokeet ja niissä löytyikin sokeriarvot koholla, Onnilla n 9 ja Tuubilla n 13. Myös maksa- ja munuaisarvot oli molemmilla aavistuksen koholla. Tuubille alotettiin insuliini aamuin ja illoin 2yksikköä. Kuukausi seurataan ja uudet verikokeet molemmilta. TOivotaan että Tuubilla olis insuliini vaikuttanut ja arvot olisi normaalit.

Roni menikin sekaisin perjantaina 17.4 (7.juoksupäivä) en vain tiedä johtuiko se Catnan juoksusta vai oliko herra mutustellut takapihalla ollessaan jotain mielenkiintoista. Sillä kun on tapana tehä pihahommia sekä auttaa risujen pilkkomisessa omatoimisesti :)

Roni vaikutti tosi pahoinvoivalta perjantaina 17.4, söi kuitenki ihan normaalisti ja joi vettä hyvin. Perjantain ja lauantain välisenä yönä oli herra sotkenut takkahuoneen, Kahdet ripulit lattialla ja kuolaa joka paikassa. Herra itsekkin oli yltäpäältä kuolassa ja taas selvästi huonovointisen oloinen. Hain apteekista Canicuria. Lauantai-iltana tuntui jo että Ronin vointi oli parempi, mutta illalla iltapisujen jälkeen se jäi omasta halustaan yöksi sisälle. Kerran sen talutin pannasta sisälle takkahuoneeseen, mutta siellä se rymys sen verran railakkaasti, että päästin sen pihalle ajatellen, että se käypi asioilla ja tulee sitten sisälle yöksi. Kävin huutelemassa sitä sisälle, mutta herran kurkisti vain talon nurkalta että "En oo muuten tulossa, turhaan huutelet". Eipä siinä auttanut muu kuin jättää se takapihalle. Sielläpä se aamulla takaterassilla nukkui aamuauringossa niin ku mitään ei ois tapahtunutkaan :) Canicuria annoin vielä aamulla, mutta jo iltapäivästä se näytti taas ihan normaalilta. Leikki Catnan kans, söi ja joi normaalisti.

Catnaa en tämän juoksun aikana päässyt testaahan leikkaamattomalla uroksella vaan lähdettiin mututuntumalla kohti sulholaa keskiviikkona 22.4 (12.juoksupäivä). Perillä Uusikaupungissa oltiin klo 19 aikoihin. Juotiin kaffit ja lähettiin koittahan ekaa kertaa. Jykke (sulho) oli hyvin asiassa, Catna vain näytti ensin hammasta ku poitsu vähän liian tuttavallisesti hurvitteli :) Muutaman kerran antoi hypätä selkään pienen alkulämmittelyn jälkeen, mutta tuloksetta. Vietiin molemmat koirat lepäileen ja tunteroisen päästä kokeiltiin uudestaan vähän eri paikassa, loivassa alamäessä. Muutaman hypyn jälkeen onnistui, koirat kiinni 18min. Astumisen jälkeen Catna asuntovaunuun ootteleen ja ihmiset iltateelle.

Seuraavana aamuna käytiin Catnan kans lenkillä pitkin peltoja. Lenkin jälkeen kokeiltiin taas, mutta ensimmäiset yritykset oli vain selkään hyppelyä. Taas koirat tauolle ja noin puolen tunnin päästä onnistui ja koirat taas kiinni 20min.

Kirjoitettiin astutussopimukset ja pakkasin tavarat autoon. Kävin vielä paluumatkalla extemporee katsomassa D-pentueen Navia Raumalla. Voi että kun siitäkin on kasvanut kaunis tyttö. Tosi vaaleat ja laajat merkit. Ihana pusukone, joka tunki varovasti oudonkin ihmisen syliin. Valloittava persoona :)

Kotimatka sujui rauhallisesti muutamalla pysähdyksellä. Kotona oltiin puolenyön maissa ja uni maistui niin emännälle ku pikkumammallekkin. Nyt toivotaan keskikesän pentusia ja asia käydään varmistamassa ultralla heti kun mahdollista n 3 viikon päästä toukokuun puolessa välissä.



kuvat kännykkälaatua, mutta tässä sulhanen Riihisillan Onnentuoja "Jykke". Aivan mahottoman ihana herrasmies, joka näytti aidosti rakastuneelta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti