Catna & Wimma

Catna & Wimma

torstai 5. maaliskuuta 2015

Ootellaan ootellaan

Eli meillä ootellaan kevättä ja juoksua. Nyt kun vetokelit on selvästikki jääny niin ootellaan loppujenki lumien sulamista teiltä ja pihoilta. Päästäis turvallisesti lenkkeileen niin canicrossaten kun pyöräillen. Nastakenkiä on niin ärsyttävä pitää, kun tiet on kuiteski jo melkeen paljaat. Ainoastaan nuo metsäiset pätkät on jäällä..

Catna on syöny nyt Acanan Adult Dogia mikä tuntuu passaavan tytsylle hyvin. Lisäks saa pari kertaa viikossa raakaa jauhelihaa, sillontällön kananmunia, päivittäin lorahukset lohiöljyä ja arkipäivisin sinkkiä aamuruokaan. Syö siis nyt kahesti päivässä, koska ruokamäärät on turvotettuna melko isot. Tuntu alkuun ku söi vain aamusin sen 200g turvotettuna puklailevan vähän ajan päästä syömisestä. Puolitin annokset ja syö siis aamuin illoin. Nyt on puklailukin jäänyt pois.

Eläinlääkärissä tullaan vielä käymään ennen astutusta kattomassa yleistsekkaus ja normi verikokeet otatan ihan oman mielenrauhan vuoksi. Saa käyä koko karvanen katras samalla syynissä ja jopa kissatkin, jotka ei oo eläinlääkärissä käynyt kastroinnin ja steriloinnin jälkeen ja ikää on kuiteski molemmilla jo se reilu 10v. Saa nähä minkälainen show siitäki saahaan aikaseks ;)

Nyt ollaan muutaman kerran testailtu canicrossailua ja Catna juosta hipsuttaa kuin juna eteenpäin. Hirveästi vetoa ei noin pienellä koiralla ole, mutta pitää kuiteski vetohihnan suurimman osan ajasta tiukalla :) Tässä todistusaineistoa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti