Catna & Wimma

Catna & Wimma

tiistai 13. toukokuuta 2014

Maha-asukit maailmassa 13.5.2014

Pikkasen Myytti pääsi yllättään meijät immeiset, ku alko pynnäähän maha-asukkejaan maailmaan. Iltapäivällä Myytin omistaja soitti ja kertoi ensimmäinen pennun syntyneen koppiin. Sieltä vikkelin kaveri emänsä kanssa siirrettiin pentuetiloihin jatkamaan puuhiaan. Noin 20 min välein pennut tupsahtelivat helponnäköisesti pentulaatikon pohjalle emän häntävillojen sekaan.

Yksi pennuista on muita selvästi pienempi 260g, mutta sekin alkoi imemään eikä päästänyt maitobaarista irti kun olisi posettamisen aika ollut :) Joten jätettiin pupsi jatkamaan kittaamista ja otettiin vain selkäpuolesta kuva

Tässä pentueen pienin tyttö 260g

Pennuista 2 soopeli poikaa ja 2 tyttöä mustaa merkein on tasavertaisia, eli painoissa ei paljoa eroja pikkasen reilut 300g kaikki. Sitte tuo kaikista isoin ja vaalein poika painoi n 350g

Isoin ja vaalein poika n 350g

musta merkein tyttö
musta merkein tyttö selkäpuolelta
pienempi soopeli poika
pienemmän soopelipojan selkää
toinen musta merkein tyttö
toisen mustamerkein tytön selkää
tummat tytöt ja isoin soopeli
tummin soopeli, tummat tytöt ja isoin soopeli
Tummemmat soopelit ja musta merkein

koko poppoo kasassaKaunis ylpeä mamma <3


 On se Myytti mahottoman hyvä emä. Heti hoiti pentujaan niin ku vanha tekijä :) Erityistä huolta kantoi pienimmästä tytöstä. Ihan hyvävoimaiselta vaikuttivat niin emä kuin pennutkin. Tinka mummokin pääsi vielä haistelemaan lapsenlapsiaan, mutta Myytti oli tarkkana eikä päästänyt kovin lähelle.

Jälkikäteen kuvia tarkastellessa huomasin, että yksi pentu oli jäänyt kuvaamatta yksistään kokonaan. Eli juuri se jännän värinen, mistä mietitään onko se soopeli vai riista. Mutta todennäköisesti sekin on tummasoopeli :)

Pitää ottaa tästä pupsista kuva huomenna :)1 kommentti: