Catna & Wimma

Catna & Wimma

maanantai 27. toukokuuta 2013

Sievi Cup 2013

Elikkäs tänään starttasi Sievi mölliagility Cup 2013. Me startattiin Catnan kans kahdesti mideissä (yhdistetty minit & Medit). Minä lupauduin ilmottautumiseen, joten Catna sai ootella Volvon takaloosterissa häkissä vuoroaan. Kasattiin rata kisakuntoon ja möllit sai ensin tutustua rataan. Melko pitkähän se oli, taisi olla 17-18 estettä. Hyppyjä, putkia, puomi, A, muuri, uutena meille pituus ja pöytä.

Ja mullahan ei ollu harmaitahaisua siitä miten pöytä suoritetaan :) Tuomari siitä valaisi, että tietyltä sivulta pöydälle ja koiran pitää pysyä siinä 5s (tuomari laskee ja antaa luvan jatkaa).

Ensin oli hyppyjä ja putkea sekaisin melko sulassa sovussa ja sitte puomi, sen jälkeen hyppy ja putki kaarteessa, putkesta tultiin suoraan muurille ja sen jälkeen pituus. Pituuden jälkeen hyppy ja suoralla pöytä, kaarteessa hyppyjä, sitte A ja lopussa 2 hyppyä. Hyvä rata! Ihanneaika radalle oli 50s...noh, sehän nyt vähän vielä ylittyy, mutta turhilta virhepisteiltä vältyttiin. Ekalla rajalla meni 120s ja vain 1 virhepiste!!!! (en kyllä nyt ihan muista missä se tuli, mutta taisi olla jonku esteen ohitus) Toisella rajalla meni jo 85 sekunttiin, mutta sitte tuliki 3 virhepistettä. Nuo ylitysajat johtu osittain Catnan haahuilusta rajalla. Meinas jo kerran karata, kun toinen koira säntäs yhtäkkiä melko lähelle rataa, mutta karjasuhan auttaa aina ;) Sivuhuomautuksena muuten, että meillä jäi nakit (ihan herkkua Catnalla) kotiin, oli vain Catnan mielestä tosi tylsiä, hajuttomia lihatikkuja ;)

Koiraan voi olla jo melko tyytväinen, nyt se osas jo suunnata esteelle eikä turhia kiertoja tullu! Niitä tuli Kannuksessa ihan melkeen jokasella esteellä, mutta nyt ehkä tuttu reenipaikka teki tehtävänsä :) En tiiä...

Vielä minä oon tosi, ihan liian hidas ohjaaja. Pitäis pitää paremmin koira hanskassa eikä hukassa ;) TUomari ja ajanottajat kiinnosti välillä enemmän ku emännän huutelut ;)

Seuraava koitos onki sitte 9.6 Ylivieskan mölliagissa...saas nährä miten emäntien käy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti