Catna & Wimma

Catna & Wimma

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Hei me agiliidetään taas!!!

Siis joo nyt alko tosissaan agireenit...tai siis ylipäätänsä jotkin reenit ;)

Sievin kennelkerhon pitämä alkeisagility alkoi siis tänään ja voi tuota koiran intoa ja mieletöntä draivia! :DDD Ohjaaja on niin ilonen että!

Päästiin reenehin tällä kertaa kaverin kyytillä ja voi pojat tuota koiran olemusta ku se tajus, että mihinkä se emäntä on nyt taas hänet kiskassu ;)

Käveltiin kentän poikki mihin oli laitettu puomia, putkea, hyppyesteitä ja kepit...ja meinas ja vallan karata koko koira esteille..nakit vei taas voiton ja voi kuinka me loistettiin. Hypyt olis menny ihan ilman vetäjän apua. Kokeiltiin myös "eteen" -käskyä ja hyvin se makupala-alustan avulla onnistu..

Putkeen käskettäessä ekalla kerralla palas takas ja loikkas putken vierestä namin tykö :P Mut toisella kerralla se jo onnistu..saatiin näyttää muille mallia (noh, välillä se oli, että näin ei sitte ainakaan kannata tehä, tai ei saa namia ;) )

Kepitkin onnistu paljon paremmin ku viime kesänä..mentiin jopa jo yksinki ohjureiden avulla tosi hienosti. Vähän piti hurttaa hillitä....vauhtia piisas niin, että meinas ihan oikasta lopussa..

Ainut vähän o-ou oli puomi, ku se oliki niin korkee ja kapee....mut kerran mentiin vähän useammalla namilla ja sitte huristeltiin jo hienosti yli ja jäätiin kontaktipinnalle "vapaa" -käskyyn asti..

Hurtta oli kyllä melko väsyny illalla ja kotona oli tosi rauhallista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti