Catna & Wimma

Catna & Wimma

perjantai 24. toukokuuta 2013

Agitreenit

Nyt ollaan oltu 3 kertaa agin alkeisreeneissä. Viime kerralla otettiin uutena A-estettä sekä pussia. Näitä me kerettiin viime kesänä ottaa muutaman kerran. Lisäks otettiin hyppy-putki-hyppy -sarjaa sekä harjoteltiin takaakiertoa (en ole varma onko termi ihan oikein). Eli siis kierretään hyppy ja hypätään vastakkaisesta suunnasta. Tätä harjoteltiin myös putken kans sarjana ja molemmilta puolilta. Vähän meinas olla kädet sekasi ja ensin hidastelin/jäin ootteleen koiraa, mutta kyllähän se jo sitte suju hienosti. Eli nyt harjotellaan kotona joka ikisen puskan ympäri kiertämistä ja kokeillaan myös kotiesteiden kans samaa.

Nyt Catnalla oli taas virtaa ja tekemisen meininkiä reeneissä, Mölliagissa se oli vähä ku ö aapisen laidalla, eikä sitä oikeen inspannu, se ei syttyny siihen tekemiseen niin. Ehkä siihen liitty outo paikka ja pikkasen niinku häthätää kentälle meno tai ehkä se ei kerenny tajuta että mitä siellä piti tehdä ja että sehän oli sen mielestä hauskaa :)

Tällä kertaa meillä oli mukana Mima kuvaamassa reenejä ja kuvia reeneistä löytyy Puuhuilu sivuilta.

Pikkasen on mulla itellä vielä hankaluuksi pysyä hurtan mukana (tai siis edellähän sitä pitäis olla), sillon ku sillä on meno haluja :)

Nyt maanantaina ollaan menossa Sievi Cup 2013, mölliagilityyn. Olen ite siellä myös talkoohommisa, ilmottautumisesa ja sitte jossain luokasa rimannostajana. Mutta siitäpä lisää sitte ens viikolla....to be continued :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti