Catna & Wimma

Catna & Wimma

tiistai 25. marraskuuta 2014

Hakutreenit su 23.11 Kalajoki

Viime sunnuntaina reissattiin Kalajoelle Hiekkasärkkien läheisyyteen Kuivatjärven maastoon hakutreenehin. Meitä oli paikalla 5 koirakkoa.

Catnalle tehtiin pikkasen vaikeampi reeni.
1. ja 2. piiloja 3. haamun perään tyhjä ja 4. ekaa kertaa ukolle puolittain piiloon, ukolta käskyllä keskilinjalle ja vielä näytölle. Se meniki sitte niin hyvin, että lopetettiin siihen :)

Katottiin 1. ja 2. haamuks, molemmille lähti ku ammuttu ja hyvin löyty ukot. Tyhjällä kiersi tosi nätin piston, aika syvän ja loivan. Sieltä se sitte hiffaski 4. ukon, joka oli matkalla piiloon. Lähti juoksemaan oikealta puolelta keskilinjan yli, mutta käskystä (aika kovasta) juoksi keskilinjaa pitkin mun luo. Tuli sivulle nätisti ja sain vietyä hallitusti keskilinjaa pikkasen eteenpäin ja lähetettyä aika suoraan maassa makaavaa ukkoa kohti. Juoksi ukolle, otti vähä namia ja parilla käskyllä tuli takas. Liina kiinni (ekaa kertaa) ja liinan kans mitään mukisematta minä vähän perässä jarrutellen pinkas ukolle takas :) Ja voi, että me oltiin kaikki tyytyväisiä reeniin!!!

Jätettiin nyt sitte dummyn haku ukolta kokonaan pois ku tuo reeni meni niin hienosti.

Nyt keskiviikkona olis täällä omalla alueella ekat reenit taas outojen ukkojen kans ja muutama alotteleva tutustumassa lajiin. Nyt koitetaan reenata ahkerasti maalimiesmotivaatiota, reenejä välillä muunnellen niin kauan ku hakukelejä riittää. Rullaan lähetään tutustumaan kunhan nouto on hallusa kokonaan. Vielä haetaan dummya ukon jaloista ja käsistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti