Catna & Wimma

Catna & Wimma

lauantai 5. lokakuuta 2013

Silmätarkastus Animagi Oulu

Tänään koitti sekin päivä, että Catna pääsi silmätarkastukseen. Emäntää taas jännitti edellisen koiran huonojen kokemusten ja sattumusten summa... Kotua lähettiin aamulla, siepattiin Myytti (Catnan emä) kyytihin ja suhahutettiin Ouluun. Meillä oli aika 12.10 ja paikalla piti olla noin 15min aikasemmin silmätippojen takia. Me oltiin reilustikkin etuajassa, mutta hyvä niin kerkes vähän ojentaa kinttuja.

Saatiin esitietolomake ja silmätipat. Silmätippoja piti laittaa 3kertaa molempiin silmiin 5 minuutin välein. Catnallahan oli tietty oma käsitys tästäkin hommasta. On se oppinu hyväks väisteleen ihan pienellä pään nykähyksellä silmätippojen laittoa. Ensimmäinen kerta meni yllättävän nopeasti ja salakavalasti. Seuraavan kerran ku otin tippapullon, koira tiesi heti, pisti ketoon ittensä, kiemurteli niin että odotushuoneessa muut asiakkaat katto kummisaan...Kolmas kerta meni jo toista kertaa paremmin ja niin saatiin tipat silmiin. Lomakkeen täytin siinä vielä ootellessa ja sitte se jännitys iski.

Viimeks edellisen koiran silmätarkastuksessa tuli se niitti sen koiran jalostussuunnitelmiin eli kaihi. On se kumma miten ne jääpi kaivertamaan ja sitte sitä ajattelee ihan mahottomia tästäki. Niin vain meidät kutsuttiin huoneeseen, Catna nostettiin pöyälle ja ellääkäri sammutti valot. Ihan pilkkopimeää ja sitte se otti sen hirveen pelottavan systeemin päähänsä ja sen kirkkaan valon. Minä pitelin koiraa kiinni ja pari kertaa Catna nykäs, että nyt en kyllä tykkää yhtään. Perinpohjin ellääkäri tarkasteli silmät, pohjia myöten ja kaikki kerrokset. Sano, ettei ole mitään sikiöaikasia jäämiä ja että silmän pohjatkin on ihan puhtat. Ei kuulemma oo useinkaan nähny näin terveitä silmiä :DDDD

Eli nyt vain ootellaan luustokuvauksia helmikuulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti