Catna & Wimma

Catna & Wimma

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Metsässä samoilua ja tokoilua

Ollaan tänä syksynä taas ryhistäydytty metsässä kulkemisessa. Välillä mennään umpimettään molempien koirien kans, välillä Catna ja kaverikoira Rasse pääsee mehtäautotielle viipottaan ja nyt kun on puintihommat tehty välillä retkeillään vain peltoja pitkin. Koirat nauttii eteenkin vapaana olosta metsässä. Leikitään piilosta, kun koirat intoutuu juoksemaan liian kauas. Tai siis Roni tykkää viippottaa vähän liian kaukana ja Catna juoksee mun ja Ronin väliä. Mutta tähän asti Roni on siis kuuliaisesti aina juossut takaisin kun sitä huutaa.

Nyt ollaan tehty Catnan kans joka päivä vähintään lyhyt reeni, välillä tehään lenkkeilyn lomassa kun mennään kahestaan välillä ihan takapihalla kunnon reeniä.

Meillä oli vähän aikaa sitte ongelmia paikkamakuussa siinä vaiheessa kun mun piti päästä Catnan viereen ja Catna tempas heti sivulle ilman käskyä. Palkkasin sitä sitte heti kun pääsin vierelle kun se oli vielä makuussa ja sitte käsky Sivulle ja uusi palkka.

Nyt hallussa on jo melko pitkä seuraaminen, käännökset, pysähykset, paikkamakuu noin 30s (ja niin, että Catna pysyy niin kauan makuussa, että annan käskyn nousta sivulle), liikkeestä seisominen on vielä nakitus vaiheessa ja liikkeestä maahan menoa ei olla virallisesti reenattu ollenkaan. Ollaan nyt hakemassa ylipäätään vauhtia siihen maahanmenoon suoraan liikkeestä.

Tänään on vuorossa hyppäämisen reenaus ja kaiken muun vahvistaminen :)

Eilen oltiin Rassen kans kiertämässä mehtäautotietä ja siellä nähtiin pienen pieni kyy, koirat ei onneks sitä huomannu. Kierrettiin se kaukaa ja jatkettiin matkaa, mutta sen jälkeen joka ikinen karahka näytti käärmeeltä... Onneks meidän pihalla ei olla tavattu kyitä :)

Tiistain möllitokokin se tulee aina vain lähemmäks ja lähemmäks...jaiks :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti