Catna & Wimma

Catna & Wimma

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Syksy 2012 - tammiku 2013

Syksy 2012 meni uuden työn ohessa niin kiireessä, että koiratouhut jäi vähän alakynteen. Catna oppi vihdoin ja viimein ensimmäisen juoksun jälkeen kuin seinään ihan täysin sisäsiistiksi. Siihen asti tuli silloin tällöin pökäleet sisälle, yleensä yöllä. Mutta ensimmäisen juoksun jälkeen (syyskuussa) on ollut täysin puhdasta vaikka Catna on ollut pitkiäki pätkiä yksin sisällä (9-19). Catna on ollut remontin ja kissojen takia yöt ja silloin kun on sisällä yksin kiinni takkahuoneessa. Nyt remontin helpottaessa saatiin siivottua talo siihen malliin, ettei tarvi pelätä mitä koira syö, rikkoo tms. Catna on ollut siis vapaana kuukauden päivät yöt ja päivällä meidän ollessa töissä. Työpäivät on pihalla, jos on soppelisti pakkasta.

Catna ryökäle keksi, että kun on tullu jo paljon lunta Pihavahdin johtojen päälle, niin niistä pääse yli eikä panta edes hälytä :/ Parina päivänä naapuri on käyny tuomassa Catnan takapihalle köyteen kiinni.. Löytyhän se selvä polku ojan yli... :/ Nyt kaivettiin johto lumen päälle, eipä tyllerö enää karkaile ;)

Vuoden vaihteessa Catnalla oli joku ihme vimma päästä hengestään..Ensiksi se pölli ukkoni tupakka-askin ja minä paniikissa oksennutin, mutta onneks ei löytynyt mitään puruja eikä muuta ihmeellistä. Parin päivän päästä tästä se oli yön aikana löytäny takkahuoneesta takan sytyttimen ja syönyt sen. Onneks se oli jo vanha sytytin eikä säiliössä ollut enää paljoa löpöä...kaikkee tuo tyllerö kans keksii emäntänsä kauhuks..

1-vuotisrokotuksen meinasin kaikessa hässäkässä unohtaa täysin. Catna täytti joulukuun 8. vuosia ja muistin rokotuksen vasta tammikuun alussa ;) Samalla otettiin verinäyte joukkotarkastusta ja mahdollista myöhempää prcd-PRA testiä varten.

Catna osallistuu siis joukkotarkastukseen missä testataan Pompen tauti sekä DLA -monimuotoisuus testi. Catnan lisäks testataan Tinka, Catnan mummu.

Agilityreeneihinkin maksoin kausimaksun...ei olla kertaakaan vielä keretty mukaan reenehin ja pahoin pelkään ettei keretäkkään :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti