Catna & Wimma

Catna & Wimma

torstai 31. tammikuuta 2013

Pompe sun muuta...

Meillä paimensukuisen lapinkoiran kasvattajien kesken järjestettiin joukkotarkastus Pompen tautiin. Catnalta turautettiin verikoe Hannes Lohen tutkimusryhmälle Pompen testiä varten ja käytetään sitä vähän muuhunkin tulevaisuudessa. 1-vuotisrokotuksen yhteydessä otettiin 3 mittaputkea verta, eikä se tuntunu missään..kaikki muut jutut kiinnosti hiukkasen enemmän ja nenä kävi ;)

Kävin myös Catnan mummun Tinkan kans eläinlääkärillä ottamassa poskisolunäytten samaa testiä varten ja se myös lähetettiin Lohelle. Nyt odotellaan sitten vain maaliskuuhun tuloksia ja pidetään sormia ja varpaita ristissä.

Catna sai taas melkoisen kasan broilerin kauloja ja (vahingossa tilattuja) kalkkunan siipiä. En vain tajunnu kuinka isoja kalkkunan siivet oikeesti on. Yksi siipi painaa noin 800g ja se pitäis aina saada sitte puoleks, eli joutuukohan tässä kirves ostoksille ;)

Hyvin on barffaus jatkunu, nyt vain itseä ehkä vähän huolettaa se saako hurtta kaikkea tarpeeks ja tasapainossa...millähän testillä sen sais tietoonsa....

 Catna Kuusamossa jouluna 2012

 Catna takkamestarina jouluna 2012

Näin meillä otetaan lunkisti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti