Catna & Wimma

Catna & Wimma

maanantai 8. lokakuuta 2012

1. juoksu

Nyt on ohi se odotettu 1. juoksu. Huomasin verisiä tippoja keittiön lattialla 14.9. Jo aikaisemmin se on tarkistellut peräpäätänsä ahkerammin ehkä sen muutaman viikon, mutta mitään vuotoa ei ole ollut.

Nyt Catnan siis pitäisi olla aikuinen, niin ne jotku sannoo, mutta tokkopa tuota uskon :) Ihan kersa se vielä on.

Meillä on ollut remmissä tokoamisen kans ongelmia, koiralla loppuu motivaatio ja innostus täysin. Kokee olonsa ahdistuneeksi remmissä, joten sain vinkkejä sisällä harjoitteluun remmi lattialla. Ollaan harjoiteltu sivulle tuloa ja seuraamista. Se sujuu jo muutaman askeleen verran niin, että koira seuraa heti liikkeessä eikä sitä tarvi enää houkutella liikkeeseen namilla. aluksi se meni näin, että minä otin askeleen - koira jäi istumaan puolen metrin päähän taakse - minä otin namin taskusta ja houkuttelin - koira tuli viereen seisomaan - minä houkuttelin taas namilla istumaan sivulle. Catna ei millään meinannu tajuta, että pitää liikkua heti eikä hetken päästä. Nyt ollaan harjoteltu pitkässä liinassa pihalla samoja pienessä häiriössä ja melko hyvin se nyt jo menee.

Seuraava koitos on sitten 21.10 Lappalaiskoirien erikoisnäyttely Laukaalla. Sinne on tulossa paljon koiria ja tuttuja, myös Catnan veli Leevi (Liekkas Cahke) on tulossa ja luultavasti myös sisko Haukiputaalta Kieppi (Liekkas Ciehka). Sukevalta on tulossa myös Telma pentuluokkaan. Me mennään jo JUNIOREIHIN!!!!

Catna pääsee myös mannekiiniks Koirafanitus lehteen tehdään rotuesittelyä suomenlapinkoirasta ja paikallinen nuori kuvaa Catnaa :) Eli taas pitäs harjoitella sitä seisomista ja parhaiden puolien näyttämistä.

Koiratreenit jatkuu juoksun jälkeen normaalisti porukassa ja jälkeä pitäisi keretä vielä tekemään ennen lumien tuloa...Palaan asiaan Laukaan kuulumisilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti