Catna & Wimma

Catna & Wimma

tiistai 21. elokuuta 2012

Ryhmänäyttely 18.8.2012 Kälviä

Olin ilmoittanut Catnan jo aikasemmin Kälviälle ryhmänäyttelyyn, kun kävikin niin, että samalle lauantaille sattui pikkusiskoni polttarit. Onneks Catnan synnyinkodin väki lupas viedä ja esittää Catnan :)

Vein Catnan lauantaiaamuna Jannalle ja läksin itse polttareihin. Tyllerö oli käyttäytynyt hienosti koko reissun. Autossa oli nukkunut, vaikka vähän mietin sitä, miten se auton takapenkillä osaa olla ku normaalisti on häkissä. Näyttelypaikalla oli halunnut tervehtiä ja pusutella kaikki :)

Kehässä oli mennyt hienosti, tuomari oli saanu kopeloida ihan vapaasti ja juoksutus oli mennyt rauhallisesti ilman ylimääräisiä askelia ;) Catna oli pentuluokan ainut osallistuja, joten vastustajia ei ollut. Sai ROP PEN pokaalin, sekä KPn ja ROPin. Tuomarina oli Leni Finne ja ikää 8kk ja 10päivää

Tässä arvostelu:

"Riittävät mittasuhteet ja luusto. Hieman takakorkea. Hieman kevyt kuono-osa. Lähes pystyt korvat. Silmät saisi olla tummemmat. Hyvä eturinta ja etukulmaukset. Oikeanmallinen rintakehä. Ok takakulm. Riittävä askelpituus. Häntä saisi nousta paremmin selälle. PEN1 KP ROP."

Ens lauantaina toinen kaverini vie Catnan Yppärin ryhmänäyttelyyn, jossa tuomarina piti olla alunperin Saara Sampakoski, mutta tuomariks oli vaihtunut Jari Fors...Jeah! Noh, hyvää harjotusta se on Catnalle joka tapauksessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti