Catna & Wimma

Catna & Wimma

maanantai 21. maaliskuuta 2016

touhukaksikko

Talvi on mennyt niin nopsaan etten oo muistanu/ehtiny päivitellä blogiakaan. Talvi ollaan vaan oleskeltu sen kummemmin treenaamatta. Myytti - Catnan emä - muutti meille väliaikaisesti vähän ennen joulua odottelemaan juoksua. Talvi on mennyt pentutohinoissa.

Kyllähän joka torpassa pitää kattikin olla, joten meille muutti jouluksi norjalainen metsäkissakolli Peikko. On siinä koirilla ollut ihmettelemistä :) Varsinki Myytillä, joka ei tunnetusti tykkää kissoista...onneks on koiraportti keksitty :D

Koirien kans herätään taas talviunesta ja huhtikuun lopulla on tiedossa jokavuotuinen Katselmus mikä jäi viime vuonna väliin Catnan astutuksen vuoksi väliin. Nyt suunnataan Cn ja Wn kans Joensuuhun. Toivotaan menestystä, mutta kaikista tärkeintä on reissu omien koirien kans, tuttujen näkeminen ja vain rento hengailu pois omasta arjesta.

Pari viikkoa sitten Myytti synnytti 2 potraa poikaa joita C ja W on ihmetelly portin takaa. Myytti on taas kerran ihan mahottoman hyvä emä ja veljekset kasvaa kohisten. Nyt on saavutettu 1kilon etappi ja kasvu sen kun jatkuu :)

Toukokuussa on tiedossa ainakin toisen koiran kans ohjattu hakukurssi sekä ensi kesänä oon suunnitellu Wn kans agilityn alkeita ja Cn kans ihan muuten vain aksaa vaihtelun vuoksi. C ei lonkkiensa vuoksi tule varmaan koskaan kisaamaan lajissa koska kisaisi MAXI-luokassa missä estekorkeudet on se meidän kompastuskivi. Näiden lisäksi NoseWork treenit jatkuu ja Cn kans pitäisi päästä etenemään, joten siihen tarvitaan varmaankin vähän osaavampien opastusta.

Kevättalvi on ihanaa aikaa kun on kestohanget, pitkästi valoisaa sekä kevätaurinko antaa energiaa. Hankiaisilla tulee varmasti käytyä aina kun vain ehtii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti