Catna & Wimma

Catna & Wimma

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Meillä juostaan!

Tämä juoksu nro 2 tuli vähän niinku yllättäen, tieten nuo uroot sen taas sai päälle :) Eli onneks keretään juosta ennen Katselmusta! Nyt sitten ollaanki työpäivien ajan sisällä ja liikutaan remmissä (ainaki kohta...) Yhteisreenitkin on nyt tauolla, mutta keretään sitte heti agilitynalkeisiin heti alusta alkaen :) Väliä 1. ja 2. juoksun välissä oli melko tasan 6,5kk. Ihan hyvä tahti tulevaisuutta ajatellen.. ;) 3. juoksu tulisi lokakuussa ja terveystarkit vois tehä sitte melko tasan 2-vuotiaana ens joulu-tammikuulla ja 4.juoksu taas huhti-toukokuussa, joista jo mahollisesti vois tapahtuakki jotain ;) (malttiamalttia....)

Pääsiäinen ollaan liikuttu melko ahkerasti hankien päällä leppoisassa kevätauringossa (kurkkaa vähän väliä onko jo kesakkoja naama täynnä...) :)

Tässä vähän kuvamateriaalia pääsiäissamoilulta..







Kävihän meillä vielä Catnan "pikku"sisko Netta kylässä. Nettahan on oikeestikkin Catnan sisko, mutta paljon pienempi ;) Tytöillä oli alkuun vähän kahenvälistä, mutta parin ärrimurripörrikohtauksen jälkeen leikkivät jo ihan normisti. Nyt saivat olla molemmat irti, joten ei päässy mitään tarpeetonta paniikkia syntymään.








Netta näyttää kuvissa hoikemmalta kuin onkaan, koska masu on paljaana steriloinnin takia. Hyvin on tyttö parantunut, pieni jälki on vielä leikkaushaavasta jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti