Catna & Wimma

Catna & Wimma

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Yhteisreenit

Sovittiin taas pitkästä aikaa yhteisreenit ala-asteen kentälle. Suunnitelmana oli kävellä sinne (matkaa noin 4km), mutta aika menikin tipalle omien töiden takia, joten autolla hurahutettiin. Paikalle tuli meidän kaveriks suomenajokoirapoitsu Virkku. Siinähän oli häiriötä ihan tarpeeksi ;) Yritettiin ensin ohituksia ja tämä tylleröhän riekkui ihan miten ite halus remmin päässä, joten otettiin välimatkaa vähän enemmän. Tehtiin omia harjotuksia kentän omilla puolilla ja Catna alkoi rentoutua ja kiinnostua minusta (lue: nameista), naksutin oli ihan hyvä olla mukana sain nopeampaa palkkaa.

Reenattiin ensin ihan pelkkää kontaktia ja kun se homma toimi otettiin sivulle tuloa ja seuraamista. Tein alkuun ihan lyhyttä, muutaman askeleen seuraamista suoraan. Sen homman handlattuaan tein jo vähän pitempää, noin 5 askelta ja käännöstä oikealle. Vasemmalle ei vielä oikein toimi tai Catna hätääntyy omasta paikastaan, joten siinä tarvitaan vielä paljon reeniä. Ei nämä seuraamiset vielä mitään ihan huipputasosta ole ja nami pitää olla mukana. Mutta pikkuhiljaa kohti täydellistä ;)

Kokeilin myös kauempana Virkusta maahan menoa, paikalleen jäämistä ja tänne käskyä. Nämä osas ja malttoi tehdä rauhallisesti, mutta samalla tehokkaasti ja innoissaan. Tänne tulo onnistuu jo tosi hyvin, suoraan kohti, ja istuen suorana minun edessä! :DD

Tultiin vähitellen lähemmäksi Virkkua ja jäätiin aina reenaahan samoja juttuja niin kauaksi aikaa ettei Virkku enää niin paljon kiinnostanut.

Reenit oli tällä kertaa lyhyet, noin puolen tuntia meni ja sitte päästettiin hurtat tutustumaan ja leikkimään. Virkku oli kiinni ja Catnan päästin irti. Oli tosi tasavertaiset leikkijät, samanlaiset tyylit eikä vauhtia puuttunut. Kuvia reeneistä on Puuhuilun galleriassa: http://puuhuilu.galleria.fi/kuvat/VIRKKU/Yhteistreenit+23.2.2013/

Maaliskuulla en ole saanut aikaseksi opettaa uutta temppua. Huhtikuussa pitää skarpata. Jalkatemppu onnistuu hienosti ja jo nopeammalla temmolla :) Ehkäpä tiedossa olisi lisää koiratanssin liikkeitä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti